Data Competence Center

Data is van onschatbare waarde voor uw organisatie. Het benutten van de waarde van uw data kan u veel opleveren. Nováccent helpt u om het potentieel van uw data maximaal te benutten.

Business Intelligence

Creëer inzicht in uw performance

Datakwaliteit

Laat uw data van toegevoegde waarde zijn

Logi Analytics

Het hulpmiddel voor uw data vraagstukken

Nováccent Data Competence Center

Waar bevindt zich de echte waarde van uw organisatie? In uw data! De hoeveelheid data neemt razendsnel toe, net als de complexiteit ervan. Big Data, IoT, Cloud en Datawarehouses maken het allen lastiger om informatie uit uw data te halen. De medewerkers van het Nováccent Data Competence Center kunnen u helpen deze data te structureren, valideren, begrijpelijk en inzichtelijk te maken op een manier die past bij uw organisatie en uw medewerkers. Nováccent laat uw data van toegevoegde waarde zijn!

Datakwaliteit

Datakwaliteit

De hoeveelheid data in uw organisatie wordt steeds groter en de complexiteit ervan neemt toe. Data speelt een belangrijke rol of gaat dat spelen. De kwaliteit van uw data wordt hierdoor steeds belangrijker. Het beheersen van de datakwaliteit is een complexe zaak waarbij we u graag ondersteunen.

Nováccent heeft de expertise om uw organisatie snel te doorgronden en aan te wijzen welke zaken op het gebied van uw data van cruciaal belang zijn voor u om te excelleren. Of het nu gaat om het definiëren van bedrijfsregels met de daarbij horende controles, het opstellen van een gedegen Master Data Management Plan of via workshops bij uw medewerkers bewustzijn creëren op het gebied van datakwaliteit, onze medewerkers zijn in staat om u te helpen uw data naar een hoger niveau te tillen en daar te houden!

Business Intelligence

Wanneer de vraag naar informatie in uw organisatie verder gaat dan een Excel sheet of een bescheiden rapport, komt Business Intelligence om de hoek kijken. Nováccent heeft vele jaren ervaring op dit vlak en is daarom goed in staat om de diverse informatiebronnen binnen uw organisatie te koppelen, er toegevoegde waarde van te maken en deze op een begrijpbare manier te tonen. Onze consultants voorzien u graag van advies op deze terreinen maar kunnen ook het werk volledig voor u uit handen nemen.

Business Intelligence
Logi Analytics<

Logi Analytics

Logi Analytics is wereldwijd een voorname leverancier op het gebied van Business Intelligence en Analytics wereldwijd. Nováccent treedt op als distributeur voor de software van Logi Analytics en heeft de kennis en kunde om u te adviseren op wat voor manier u het best geholpen kan worden hiermee. Wilt u zelf ontwikkelen met de Logi productsuite? Dan kunnen wij uw medewerkers trainen en begeleiden. Wilt u dit liever uit handen geven? Onze medewerkers kunnen u ook prima ondersteunen bij het ontwikkelen van uw dashboards en rapportage omgeving. De producten van Logi Analytics zijn goed te combineren met andere tooling die wellicht al in uw organisatie aanwezig is. Aangezien wij vaak ook deze kennis in huis hebben, zijn wij een ideale partner om vervolgens uw complete Business Intelligence omgeving te beoordelen en de producten van Logi Analytics te laten excelleren naast de reeds aanwezige tools.

Meer weten over onze dienstverlening? Maak gewoon een afspraak!