Door onder meer technologische ontwikkelingen krijgen organisaties de beschikking over snelgroeiende hoeveelheden data. Voor organisaties is het een grote uitdaging om al deze data veilig, betrouwbaar en toegankelijk te houden. Vervolgens is het ook de uitdaging om de juiste informatie uit de data te onttrekken.

De service line Database & BI Services van Nováccent helpt uw organisatie met deze uitdagingen om te gaan. De database- & BI-specialisten van Nováccent zoeken met u naar de beste oplossing. Voor uw beeldvorming is het uitgebreide dienstenpakket teruggebracht tot vier kerndiensten.

Analyse
Nováccent analyseert voor u de database-omgeving. Door middel van database-audits kunnen bijvoorbeeld prestatie- en capaciteitsproblemen tijdig opgemerkt worden. Nováccent biedt vervolgens oplossingen om de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en continuïteit van uw database-omgeving te waarborgen.

Nováccent helpt u ook bij het analyseren van uw data. Door middel van Business Intelligence kunt u nuttige informatie onttrekken uit uw data en uw bedrijfsvoering efficiënter maken. Nováccent biedt hier handige oplossingen voor.

Zie ook Logi Analytics.

Advies
Nováccent adviseert bij het vormgeven van uw database-omgeving. Het advies richt zich op het veilig, betrouwbaar en beschikbaar houden van uw data en database-omgeving. Samen met u zoekt Nováccent naar de beste oplossing.

Implementatie
Nováccent ontwerpt en richt databases in aan de hand van uw wensen. Het uitgangspunt van Nováccent is dat uw digitale gegevens toegankelijk, betrouwbaar, beschikbaar en veilig blijven. Nováccent helpt u ook bij de migratie en conversie van data uit verschillende databases.

Beheer
Nováccent kan het beheer van databases geheel of gedeeltelijk van u overnemen. U hoeft zich daarom niet meer zorgen te maken over de beschikbaarheid en veiligheid van uw data.