Nováccent biedt applicatieontwikkeling ondersteuning. Vanuit onze kennis van databases en data is de ondersteuning van onze opdrachtgevers met applicaties ontstaan. De nadruk ligt daarbij op de ontsluiting en het gebruik van data. Door de data centraal te stellen functioneren applicaties en processen beter en zijn ze flexibeler in te richten en aan te passen.

.Net applicaties

Onze dienstverlening op .Net gebied groeit sterk. Steeds vaker worden we betrokken bij het beheer van bestaande VBA, ASP of .Net applicaties. Van daaruit ontstaat dan ook de wens om nieuwe functionaliteit door ons te laten ontwikkelen en beheren. Nováccent kan het volledige beheer (managed services) van applicaties, databases en de infrastructuren overnemen tegen duidelijke afspraken en voorwaarden.

Applicaties in PHP/Java?

Nováccent wil haar opdrachtgevers altijd een Open Source alternatief bieden en daarom bouwen we ook applicaties in PHP en/of Java met als database MySQL of PostgreSQL. Uiteraard is de keuze voor de tooling een punt van afstemming met onze opdrachtgevers. Omdat we kwaliteit willen leveren hebben we ons naast .Net ook toegelegd op PHP/Java. Omdat Open Source tools goedkoper zijn en altijd open waardoor u met de keuze voor uw ontwikkeltools niet ook gelijk “vastzit” aan de andere producten van de gekozen leverancier.

Vragen over applicatieontwikkeling?

Heeft u specifieke vragen neem dan gerust contact met ons op. Samen met u vinden we zeker een passend antwoord.