Van data via informatie naar kennis. Organisatie kunnen al lang niet meer volstaan met maandelijkse lijstjes waaruit blijkt hoe men ervoor staat. Business Intelligence (BI) gaat verder. BI zorgt ook voor real time informatie, operational BI voor sturing en dient overal en altijd beschikbaar te zijn.

Database & Business Intelligence

Nováccent Data(base) Services is specialist in data en databases. Eén aspect daarvan is het gebruik van data. Wanneer dat verder gaat dan het maken van een overzicht, een rapportje of een informatiescherm komt Business Intelligence in beeld. Het gaat daarbij om informatie uit verschillende bronnen en bezien vanuit verschillende invalshoeken. Vragen die soms op gezette tijden terugkeren, maar ook vragen die ad hoc om een antwoord vragen. Als dataspecialisten kunnen we u helpen met het definiëren van uw informatiebehoefte, maar zeker ook met het invullen ervan. Ten aanzien van de invulling van Business Intelligence in uw organisatie kunnen we u ondersteunen met ondermeer de volgende diensten:

  • Quick Scan Business Intelligence
  • Ondersteuning bij selectie en implementatie van BI-tools
  • Implementatie, beheer en exploitatie van uw BI-omgeving
  • Datawarehouse (of BI) As A Service (DWAAS)
  • Analyse en optimalisatie van uw databaseomgeving t.b.v. BI.

Logi Analytics

Nováccent is de distributeur voor Log Analytics (voorheen LogiXML) in Nederland. Meer informatie hierover vindt u via:

  • de Logi Analytics pagina bij Producten;
  • een bezoek aan de site van Logi Analytics zelf.

Dátaccent heeft daarnaast specialisten in huis met kennis van en ervaring met ondermeer Insight BI, Business Objects, Microsoft Business Intelligence, Qlikview, Oracle Warehouse Builder en natuurlijk de Open Source producten Jaspersoft en Pentaho.

Heeft u specifieke vragen neem dan gerust contact met ons op. Samen met u vinden we zeker een passend antwoord.