Nováccent Managed ICT weet dat uw netwerken steeds ingewikkelder worden, daarbij komt dat de bedreigingen van cybercriminelen complexer worden. Voor uw medewerkers is het vaak lastig om al deze ontwikkelingen bij te houden. Toch is het belangrijk dat uw netwerk en beveiliging mee ontwikkelt en up-to-date is. Nováccent biedt u Security Operations Center en een Netwerk Operations Center.

Nováccent Managed ICT

Nováccent Managed Services neemt deze zorgen bij u weg. De ICT-specialisten kunnen het beheer en de beveiliging van uw ICT-omgeving geheel of gedeeltelijk van u overnemen. Nováccent is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en gebruikt moderne technieken om de nieuwste gevaren te kunnen herkennen. Voor een vast bedrag per maand kijkt dus altijd een expert met u mee en blijft uw ICT-omgeving veilig en up-to-date.

Monitoring van uw Systemen

De monitoring van uw systeem vindt plaats voornamelijk plaats vanuit Nováccents hoofdkantoor in Amersfoort. Hier zijn het Security Operations Center en het Network Operations Center gevestigd.

Security Operations Center

Het Security Operations Center (SOC) bewaakt uw ICT-omgeving tegen cybercrime-aanvallen en misbruik van informatie. Traditionele firewalls en antivirussystemen zijn niet in staat om complexere bedreigingen te detecteren en tegen te houden. Het SOC maakt gebruik van technieken die deze bedreigingen wel herkennen. Daardoor wordt uw ICT-omgeving extra goed beschermd.

Network Operations Center

Het Network Operations Center (NOC) beheert de serversystemen, databases en netwerkcomponenten van uw ICT-omgeving. Door middel van een monitoringsysteem wordt uw ICT-omgeving nauwlettend in de gaten en wordt er op onregelmatigheden geanticipeerd. Daarnaast voert Nováccent werkzaamheden uit die nodig zijn om uw ICT-omgeving beschikbaar en up-to-date te houden.