Nieuw en toch vertrouwd

De Nováccent Group is de organisatie die is voortgekomen uit de bedrijven Dátaccent, Infráccent, SL-áccent en Topáccent. Nováccent Group levert expertise en diensten met betrekking tot data, infrastructuur en security. De groep bestaat sinds 2002 en heeft vestigingen in Amersfoort (hoofdkantoor), Waalre en Gorredijk.

ICT-Security & Managed ICT specialist Nováccent

Missie
Nováccent laat organisaties veiliger en slimmer werken door innovatieve ICT-oplossingen en -diensten die zorgen voor betrouwbare en altijd beschikbare informatie.

Visie
Nováccent wil de beste ICT-dienstverlener van Nederland worden. Nováccent doet dit door maatoplossingen te bieden die voorzien in de behoefte van de klant. Hierbij hanteert Nováccent een heldere en eenduidige aanpak die betrouwbaarheid, innovatie en ambitie uitstraalt. Door vertrouwen te creëren, kunnen de klanten van Nováccent zich richten op hun kernactiviteiten.

Nováccent als ICT-partner

De Nováccent Group richt zich op ondersteuning van organisaties bij deze uitdaging. Daarbij zijn we ambitieus, vernieuwend, professioneel, betrouwbaar en richten we ons op het leveren van kwaliteit. We staan met meer dan 100 professionals als één team voor u klaar en tonen respect naar u en naar elkaar. De continuïteit van uw bedrijfsvoering ondersteund door geïntegreerde ICT-processen staan daarbij altijd centraal! Werken bij Nováccent betekent werken bij een bedrijf met een open en transparante bedrijfscultuur, waar iedereen elkaar nog bij naam kent.

Specialisme van Nováccent

De Nováccent Group ziet Data, Infrastructuur en Security als de pijlers waarop de informatiehuishouding van onze opdrachtgevers steunt. Nováccent ondersteunt zijn opdrachtgevers met projecten, consultancy, detachering, managed services en sourcing verdeeld over de Service Lines:

Meer weten? Neem gerust contact op.